Privatna predškolska ustanova, Dvojezični vrtić i boravak & Škola stranih jezika ALTINA, ZEMUN

SMART Školica Vam nudi boravak za Vaše školarce, uzrasta od I do IV razreda osnovne škole.

U prijatnom ambijentu opremljenom udobnim nameštajem, Školarci će imati priliku da se posluže igračkama, didaktičkim i slikarskim materijalom. Takođe će imati priliku da se druže, igraju i razmenjuju znanja i interesovanja. Naše vreme je organizovano u tri segmenta:

1. Vreme za domaći zadatak – samostalni rad učenika uz podršku učitelja ukoliko je potrebna. Cilj je da se Vaši školarci osamostale i osposobe da ispunjavaju svoje školske obaveze.

2. Slobodno vreme za igru – od brojnih igračaka, slikarskih materijala, društvenih i sportskih igara, takođe na raspolaganju imaju i prostrano dvorište koje omogućava da razvijaju svoju maštu do maksimuma, a plus je što će sve to raditi na svežem vazduhu.

3. Radionice – uz brojne likovne i muzičke radionice, takođe se održavaju časovi engleskog jezika uz pomoć profesora Iz Velike Britanije, prilagođeni uzrastu Vašeg školarca.

U cenu je uključen je uključen prevoz od nas do škole kada Vaš školarac ima popodnevnu smenu, ili prevoz od škole nakon završetka časova do SMART Školice kada je u pitanju prepodnevna smena. Takođe je organizovan jedan obrok tokom dana, kao i užina.

DSC_0029
DSC_0035
DSC_0091
DSC_0011

Za sve dodatne informacije nam možete pisati u formularu ispod, ili nas možete pozvati na kontakt telefon: 011 403 26 99