Privatna predškolska ustanova, Dvojezični vrtić sa subvencijama & Škola stranih jezika - ALTINA, ZEMUN

Science         Music         ART

Prvi dvojezični vrtić na Altini sa subvencijama

Mi verujemo da učenje jezika treba započeti na ranom uzrastu, kada deca prirodno prihvataju jezik. Kroz zabavne i edukativne aktivnosti svakodnevno radimo na promovisanju pravih vrednosti i individualnom razvoju svakog deteta u našoj školici. Naš tim čine vaspitači i nastavnici sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnom obrazovnom sistemu. Želimo da našu viziju obrazovanja i učenja prenesemo uz pomoć inovativnih metoda i najnovijih svetskih trendova u obrazovanju. Na ranom uzrastu deci je potrebno, pored akademskih izazova, pružiti mogućnost socijalizacije, kao i učenje kroz igru kroz usmerene I slobodne aktivnosti u toku dana.

Naša misija
 

Da se svako dete oseca uključeno i slobodno. Da sarađujemo sa roditeljima na razvoju svakog deteta individualno. Da pružamo najviše standarde u nezi i obrazovanju za svako dete koje boravi u SMART Školici.

U SMART Školici…

Deca su uvek na prvom mestu
Prihvatamo i ohrabrujemo različitosti
Pružamo zdravo okruženje gde dete može slobodno da se razvija
Podržavamo otvorenu i dvosmernu saradnju

Sandra Imšir
 
Ja sam neko ko veruje da se oplemenjujete kao osoba kada radite sa decom. Privilegija da učite decu dolazi sa velikom odgovornošću jer stvarate osnove za njihov budući razvoj. Pobornik sam inovativnog i progresivnog obrazovanja, kao i doživotnog učenja.
Odrasla sam u Nemačkoj, a školovanje završila u Srbiji.
Po struci sam vaspitač, specijalista za fizičko vaspitnje i nastavnik engleskog i nemačkog jezika.
Više od 16 godina sam sticala radno iskustvo u internacionalnom vrtiću u Beogradu.
Moja vizija je da se svakom detetu pruži adekvatno obrazovanje poštujući njegovu individualnost i posebnost.

Christopher Stokey
 
Kao svaki dečak, kao mali sam sanjario da ću postati ili automehaničar, ili policajac, ili pilot. Imao sam veliku sreću da pohadjam jedan od najboljih Internacionalnih vrtića u Luksemburgu, i kasnije u Briselu, a diplomirao sam Baccalaureate internacionalni program u Bedford school for boys. Igrom slučaja sam došao u Srbiju sa 18 godina, i otkrio svoju ljubav prema ovom poslu. Ovde sam diplomirao CELTA program za profesora engleskog jezika u International House školi, i nastavio da radim pored toga kao vaspitač u Internacionalnom vrtiću. Najveća motivacija mi je moje odrastanje u ovakvim školama, koje me je naučilo mnogo toga što znam danas, i donelo mi neverovatne prilike. Ali, svestan sam da nisu svi finansijske sreće da školuju svoju decu u Internacionalnim školama po svetu, baš zbog čega sam odlučio da stvorim nešto svoje, koje će svima biti dostupno, i gde ću spojiti sve efektivne i savremene internacionalne programe, gde će deca moći da odrastaju u najboljoj mogućoj sredini.

SMART Školica je privatni vrtić na Altini u prostranoj kući koja objedinjuje školu jezika, boravak i vrtić koji promovišu učenje stranog jezika od ranog uzrasta. Škola je otvorena sa željom da se na ovom mestu ponudi nešto novo i inovativno uz najbolji kvalitet.